STHLM · 22 mars 2022

Det här är Tech Awards Sweden

En bubblande bransch behöver ett eget pris. Den helt nya utmärkelsen Tech Awards Sweden lyfter fram techbranschens starka företag, personer och initiativ. Vi hyllar innovatörerna, ledarna, utmanarna, förebilderna, nytänkarna och engagemanget. Tech Awards Sweden, med tillhörande fest, arrangeras av IDG tillsammans med founding partner TechSverige.

Tech Awards Sweden premierar i fem kategorier:

Vi ses den 22 mars 2022!

Gör dig redo för årets stora branschfest och var med och upplev spänningen på plats. Ett intensivt program och ett dynamiskt mingel ger dig inspiration, nya insikter och oväntade möten. Vi varvar föreläsningar med paneldiskussioner och intervjuer och toppar det med rafflande prisutdelningar. Missa inte uppsnack, eftersnack och bästa minglet. Allt sker på Sergel Hub den 22 mars 2022. Välkommen!

Founder

IDG är världens ledande techmedia-, data- och marknads­förings­företag. Varje månad når vi globalt närmare 200 miljoner IT-beslutsfattare. Vi tror att teknik finns för att göra världen till en bättre plats. Vårt mål är att hjälpa vår globala publik att fatta de smartaste tekniska inköpsbesluten och att sammankoppla köpare och säljare. Varumärken vi driver är exempelvis Computer Sweden, Computerworld, CIO, MacWorld, CSO, PCWorld. Tech Adviser och NetworkWorld. 

Founding Partner

TechSverige är en bransch- och arbetsgivar­organisation för alla företag inom techsektorn, med uppdrag att tillsammans med medlemmarna skapa bästa möjliga förutsättningar för en konkurrenskraftig svensk techbransch. Bland våra cirka 1 400 medlems­företag – som sammantaget har närmare 100 000 medarbetare i Sverige – återfinns allt ifrån små startup bolag med få anställda, till stora, multinationella företag med tusentals anställda runtom i världen. TechSverige är del av förbundsgruppen Almega och Svenskt Näringsliv.