STHLM · 22 mars 2022

6 prestigefulla pris delas ut under Tech Awards 2022

Varje år träffas en jury av experter inom tech för att utse vinnarna av Tech Awards Sweden. Det är ni i branschen som tillsammans utser de nominerade. Här presenteras de priser man har chansen att ta hem. 

PLATSERNA FYLLS UPP TILL ÅRETS BRANSCHFEST

Säkra din plats idag – boka 3 biljetter och spara 20 procent på totalbeloppet

Våra priser

Årets kompetenspris – Tech Skills & Talent Award

De attraherar, rekryterar, utvecklar, behåller och bidrar till att stärka hela techsektorns tillgång till rätt kompetens. Företagen och organisationerna som ser vikten av att attrahera rätt människor till en sektor under explosiv frammarsch.

Årets kompetenspris belönar aktörer bakom lösningar och insatser som stärker hela tech­sektorns tillgång till kompetens. Pristagaren tar ansvar för att stärka branschens attraktivitet och arbetar aktivt med att täcka branschens stora kompetensgap genom olika aktiviteter, så som kompetens­utveckling och livslångt lärande.

Läs mer och se alla finalister

Årets säkerhetspris – Security Tech Award

Techbranschens och samhällets skyddsänglar. Genom sitt agerande bidrar de till att främja säkerheten för och tilliten bland medborgare, konsumenter, näringslivet, offentlig sektor eller säkra det digitala samhället i stort.

Årets säkerhetspris delas ut till det företag, den organisation, det initiativ eller den person som i techbranschen, eller inom sitt område, har bidragit till att främja säkerheten och tilliten kopplat till den digitala utvecklingen.

Läs mer och se alla finalister

Tech50 – mest inflytelserika inom tech

De engagerar, utbildar, inspirerar och finansierar. Genom olika insatser bidrar de starkt till utvecklingen och synliggörandet av tech och digitaliseringens möjligheter.

Från ledarna, förebilderna och makthavarna, till eldsjälarna och pionjärerna. TECH50 är Sveriges viktigaste lista över de mest inflytelserika människorna inom tech 2022!

Läs mer och se hela listan

Årets hållbarhetspris – Sustainability in Tech Award

Techbranschens hjältar. Genom sitt agerande bidrar de till en positiv hållbar utveckling för medarbetare, organisationen, branschen, näringslivet och samhället i stort.

Årets hållbarhetspris delas ut till den organisation eller det företag inom techbranschen som genom sitt agerande bidragit till en positiv hållbar utveckling.

Läs mer och se alla finalister 

Årets mest värdefulla användning av tech – Best Use of Tech Award

Föregångare och förebilder, som använder teknik och innovation för att skapa förändring. Genom sina insatser löser de problem och gör stor skillnad för branschen de verkar i och för samhället.

Årets mest värdefulla användning av tech delas ut till främsta initiativ/projekt eller företag/organisation inom olika branscher, som genom användningen av teknik och  innovation på ett föredömligt sätt bidrar till att lösa ett behov eller problem som har stor inverkan på en marknad, sektor eller samhället i stort.

Läs mer och se alla finalister 

Årets techföretag – Tech Business Award

Nytänkare som utmanar det invanda. Företag som ser tech och digitalisering som ett utmärkt medel för att få människor, företag och samhälle att nå sin fulla potential. 

Årets techföretag är TechSveriges specialpris som går till ett ansvarsfullt företag som värnar om medarbetare och miljö, har en positiv tillväxt och kan påvisa mätbara resultat.

Läs mer och se alla finalister